O anlar saniye saniye böyle görüntülendi! Aksaray'da bir şahıs, eline aldığı sopayla akrabasının arabasına saldırdı

Aksaray'da Rıza D., belirlenemeyen nedenle, sopayla akrabasının park halindeki otomobilin camı ve aynaları kırdı. O anlar saniye saniye böyle görüntülendi.

Kaynak: DHA

This browser does not support the video element.

Olay, saat 15.30 sıralarında Şifahane Mahallesi'ndeki Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi otoparkında meydana geldi. Meral D., damadı Doğan D. ile tedavi için geldiği diş merkezinin otoparkına 51 DC 731 plakalı otomobilini park etti. Ardından diş merkezine girdi. Bir süre sonra akrabaları Rıza D., otomobiliyle, otoparka geldi. Rıza D., Meral D.'nin otomobilinin ayna ve camlarını sopayla kırdı. Ardından da aracına binip hızla uzaklaştı. O anlar da çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Durumu fark eden Meral D. ve damadı Doğan D. da durumu polise bildirip, şikayetçi oldu.

Polis, kaçan Rıza D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Yaşlı adamı önce dövüp sonrada gasp ettiler! Adana'da kuryenin dehşet saçtığı anlar kamerada Aksaray'da şoke eden yolculuk! Yumruklar havada uçuştu! İşte o anlar... Avından ettikleri yılana gözleme ikram ettiler Minibüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu!