Mikrofonu açık unuttular: Kayseri Belediye Başkanı’ndan Özhaseki’ye: Bir şey deme, he de geç gitsin. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de konuyla ilgili açıklama yaptı

Kayseri'de Valilik tarafından gerçekleştirilen toplantıda mikrofonunu açık unutan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye dönerek, "Bir şey deme, he de geç gitsin" ifadelerini kullandı. Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de konuyla ilgili açıklama yaptı.

This browser does not support the video element.

Kayseri turizminin gelişmesi ve potansiyelinin arttırılması noktasında karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıya mikrofonunu açık unutan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç arasındaki diyalog damga vurdu.

Toplantıda uzun yıllardır turizm işletmecisi olduğunu ifade eden bir kadın Özhaseki ve Büyükkılıç'a, "Geçen sezon özellikle sıkıntıda kaldığımız bir konu var. Hacılar yolu istikametinde bir hava akımı nedeniyle yol kapanıyor ve ister istemez gelen ve dönüş yapan misafirler yolu kullanamıyor ve mağdur oluyorlar. Bu da bizi üzüyor ve elimizden herhangi bir şey gelmiyor. Bununla ilgili ne yapılabilir, nasıl bir çözüm üretilebilir?" şeklinde bir soru yöneltti.

Kadının konuşmasına devam ettiği esnada Özhaseki, yanında oturan Büyükkılıç'a doğru eğilerek "Hamdi yok dedi. Bir şey deme, bir şey deme" ifadelerini kullandı. Büyükkılıç da Özhaseki'nin bu sözlerine, "He de geç gitsin" karşılığını verdi. Mikrofonun açık unutulduğu anlarda ikili arasındaki bu diyalog salondaki herkes tarafından duyuldu.

Mehmet Özhaseki'den açıklama geldi

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, söylemediği bir sözün sosyal medyada kendisininmiş gibi yansıtıldığını bildirdi.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamada, Özhaseki'nin, Kayseri'de bir AVM açılışında, kentte gerçekleştirilen turizm toplantısına ilişkin sosyal medyada yer alan görüntülerle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunduğu belirtildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile arasında geçen konuşmanın art niyetli şekilde abartılarak sosyal medyada servis edildiğini bildirdi. Özhaseki, "Turizm toplantısında arkadaşımızın biri bana göre aşırıya kaçan bir eleştiri yaptı. Buna Memduh Bey de cevap vermek istedi. Ben de 'Bir şey söyleme' dedim. Eleştiriye ille de cevap vermek gerekmiyor. İnsanların eleştiri hakkı da var." ifadelerini kulandı.

Yapılan eleştiriyi haklı olmadığı halde olgunlukla karşıladıklarını belirten Özhaseki, şunları kaydetti:

"Memduh Bey sağ olsun beni dinleyerek cevap vermedi. Ama biraz sonra 'He de gitsin' gibi bir laf söyledi. Bunun üzerine bunu alıp o kadar büyütmenin bir manası yok. Orada ben olgunluk olsun diye 'sesini çıkarma her eleştiriye cevap verme' dedim, bu kadar. Bunu söylemek de her zaman benim hakkım. Nihayetinde eleştiri de çok haklı değildi ama ne söylediği de çok önemli değil. Birisi bir şey söylemiş, saygıyla karşılamak lazım. Çünkü orada 10-20 tane hayırlı katkıda bulunacak fikir söylendi. 10-20 tane eleştiri geldi, bu eleştirilerin hepsine cevap vermek gerekiyor mu? hayır. O yüzden ben başkanımıza cevap vermemesini rica ettim. Bunu alıp da abartmanın ne anlamı var bilmiyorum." Kaynak: AA

Kuyumcu soygununa ait yeni görüntüler ortaya çıktı Aydın'da ortalık savaş alanına döndü! İşte o anlar FETÖ firarisi eski emniyet müdürü böyle yakalandı Tokat'ta deprem bölgesi dron ile görüntülendi Tokat'taki depremin görüntüleri ortaya çıktı! Taksiciyi öldüren saldırgan böyle yakalandı!