Kılıçdaroğlu'ndan 'Başkanım size kahve ısmarlayalım' diyen gence yanıt: Ağanın eli tutulmaz

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gençlerle bir kafede kahve içerek sohbet etti.

This browser does not support the video element.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında oturan bir genç ise, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na kahve ısmarlamak istedi. Gencin isteğini kırmayan Kılıçdaroğlu, "Ağanın elini tutulmaz" diyerek kahve teklifini kabul etti.

Kılıçdaroğlu, gençle arasında geçen konuşmasını İmamoğlu ile paylaşarak "Değil mi başkan, dedi ki; Ne içersin? Dedim, ağanın eli tutulmaz ne ısmarlarsanız içelim" dediğini aktardı. İmamoğlu da "Tamam" diyerek teklifi kabul etti. Kılıçdaroğlu, bunun üzerine "O zaman başkana sert bana da sütlü bir kahve olsun" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu ile birlikte kahve içenler arasındaydı.

Halfeti'de facianın eşiğinden dönüldü! Beyoğlu’nda akılalmaz olay kamerada! Teleferik kazasına ait yeni görüntüler kamerada Fatih Camii bahçesinde isyan ettiren görüntü Teleferikte mahsur kalan son kişiler böyle kurtarı Teleferik faciasında kaza anı ortaya çıktı