Kavga değil sanki meydan savaşı! Nevşehir'de ıstakalı, sandalyeli ve bıçaklı kavgada kafe savaş alanına döndü. 5 kişinin yaralandığı kavga kamerada
Nevşehir'de trafikte 'Niye selektör yapıp kornaya bastın?' kavgası adeta meydan savaşına döndü. 5 kişinin yaralandığı kavga sonrası gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.
This browser does not support the video element.
Olay, Nevşehir'in 2000 Evler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; E.Ö. ile D.A.K. arasında selektör ve korna nedeniyle trafikte tartışma çıktı. Tartışma, E.Ö.'nün babasının ortak olduğu kafede kavgaya dönüştü. D.A.K.'nin darbedildiği öne sürülen kavgayı, çevredekiler ve kafe çalışanları ayırdı. Kafeden ayrılan D.A.K., bir süre sonra arkadaşları ve yakınları ile birlikte araçlarla tekrar cafeye geldi. Yine kafede kavga çıktı, sandalye, ıstaka gibi malzemeleri havada uçuştu.
7 ŞÜPHELİ İÇİN GÖZALTI KARARI
Kavgada 1 kişi bıçakla, 4 kişi ıstaka ve sandalye gibi malzemelerle yaralandı. D.A.K. ve arkadaşları kafeden ayrılırken, ihbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla kavgaya karıştığı belirlenen 7 kişiden 5'i gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden N.F. ve M.Y. tutuklandı. 3 şüpheliden 1'i savcılıktan salıverildi, 2's, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.