Böylesi ilk: Oğlunu korumak için polislere kepçe ile müdahale etti! işte o anlar...

ABD'nin Vermont eyaletinde polis memurları, hırsızlık yapmaktan suçlu bulunan bir genci tutuklamak için evine gitti. Gencin babası oğlunu korumak için polislere kepçe ile müdahale etti.

This browser does not support the video element.

Vermont Eyalet Polisi, iki polis memurunun hırsızlık yaptığı gerekçesiyle bir genci tutuklamaya gittiklerinde saldırıya uğradıklarını söyledi. Ancak yetkililer yaptıkları açıklamada, olayın araç kamerası görüntülerini paylaşarak “Şüphelinin ebeveynleri tutuklamayı engellemeye çalıştı. Şüphelinin babası tehdit etti ve bir kepçe ile polislere saldırmaya çalıştı” dedi.

Kamera kayıtlarında hırsızlık yaptığı için tutuklanması için uğraşılan gencin annesinin polislere saldırdığı kaydedilirken babasının ise kepçe ile polisleri kışkırttığı görüntülere yansıdı.

Sosyal medyada paylaşılan video kısa sürede gündem oldu ve binlerce kişi tarafından oynatıldı.

Prag’da yürekler ağza geldi! İşte o görüntüler... Rusya 'Yars' füzesiyle tatbikat yaptı! Lübnan lideri Başbakan diye yanlış kadını öptü Rusya'da akılalmaz kaza! İşte o görüntüler... Alevlerin arasından köpekleri böyle kurtardılar ABD'de gemi faciasına ait yeni görüntüler