7 yıldır kupa yüzü görmüyorlar! Taraftarlar kulüp binasını bastı

Yönetimin hamlelerini beğenmeyen Brezilya'nın köklü kulüplerinden Corinthians'ın taraftar grupları, Parque Sao Jorge'yi bastı. Taraftarlar, yönetimden oy hakkı, tüzük değişikliği ve kulübü borca sokan yöneticilere ceza verilmesini talep etti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

This browser does not support the video element.

7 yıldır kupa yüzü göremeyen Corinthians taraftarları, 8. senedeki başarısızlığın ardından dün kulüp binasını bastı.

ORTALIK FENA KARIŞTI

Yönetimin hamlelerini beğenmeyen Brezilya'nın köklü kulüplerinden Corinthians'ın taraftar grupları, Parque Sao Jorge'yi bastı. Brezilya'nın köklü kulüplerinden Corinthians'ın taraftar grupları yönetime tepki olarak kulüp idaresinin de yer aldığı Parque Sao Jorge'yi bastı.

Parque Sao Jorge, Corinthians'ın ana örgütlü taraftarları tarafından işgal edildi. Eylem , Sao Paulo takımının ana taraftar grubu olan Gavioes da Fiel, kulübün mevcut siyasi bağlamı nedeniyle olayı bir "direniş eylemi" olarak gerçekleştiğini açıkladı.

Milli yıldız Arda Güler paylaşımıyla dikkat çekti! “Yetmedi mi başkan, yetmedi mi?” Filenin Sultanları yuvaya döndü! Fenerbahçe yıldız futbolcuyu o paylaşımla duyurdu Icardi Galatasaray taraftarına kafa attı! Okan Buruk'tan tv100'e özel açıklamalar