Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur filminden yeni fragman yayınlandı

Zindanlar Ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur, efsanevi rol yapma oyununun zengin dünyasını ve oyuncu ruhunu, eğlenceli ve aksiyon dolu bir macerada beyaz perdeye taşıyor. Film, 7 Nisan 2023 tarihinde sinemalarda vizyona girecek.

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) filminden yeni fragman yayınlandı.

Büyüleyici bir hırsız ve bir grup beklenmedik maceracı, kayıp bir kalıntıyı geri almak için destansı bir soyguna girişir, ancak yanlış insanlarla ters düştüklerinde işler tehlikeli bir şekilde ters gider.

Zindanlar Ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur, efsanevi rol yapma oyununun zengin dünyasını ve oyuncu ruhunu, eğlenceli ve aksiyon dolu bir macerada beyaz perdeye taşıyor.

2000 yılında Courtney Solomon'un çektiği Zindan ve Ejderha filminden sonra efsaneleşmiş oyun, Chris Pine'ın başrolünde yer aldığı "Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur" smiyle bir kez daha sinemaya uyarlanıyor.

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Fatih Terim'in adı Al-Ahli ile anılmaya başladı Sergen Yalçın'dan şaşırtan karar ve imza Akpınar'la Suphiye Orancı hakkında yeni iddia 30 yıl önceki uçak faciası: 75 ölü