Yine şiddet! Bu sefer de Melis Buse Betkayan Reşit Bozdağ'ı darbetti

'Serbest Hoca' olarak da bilinen TikTok fenomeni Reşit Bozdağ, Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan tarafından darbedildiği görüntüleri paylaştı.

Kısmetse Olur isimli yarışma programıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Melis Buse Betkayan, geçtiğimiz haftalarda kendisini darbettiği için şikayetçi olduğu evli sevgilisi Raşit Bozdağ ile saatler sonra barışmıştı. Olaydan sonra bir dargın bir barışık olarak ilişkilerini devam ettiren çift yine bir şiddet olayıyla gündeme geldi. Bozdağ, önceki akşam Betkayan'ın kendisine şiddet uyguladığı görüntüleri yayınladı.

Bozdağ, Instagram hesabından sevgilisi Melis Buse Betkayan'ın kendisine küfür ederek kafasına abajur ile vurduğu anları paylaştı.

Bozdağ, görüntüleri "Geçen sefer de böyle oldu ama ispatlayamadım için herkes ona inandı. Ben hiç yorum yapmayacağım. Tüm Türkiye görsün, izlesin kimin ne olduğunu" diyerek paylaştı.

Melis Buse Betkayan ise söz konusu görüntülerin ardından "Kurtuldum. Bugün geriye kalan hayatımın ilk günü. Kimse benden hiçbir açıklama beklemesin. Bu konu hakkında sonsuza kadar sessizliğimi koruyacağım" dedi.

ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Betkayan, birkaç hafta önce kulağının kanadığı bir fotoğrafı yayımlayarak sevgilisi Raşit Bozdağ'dan şiddet gördüğünü ve bu olayla alakalı yasal yollara başvurduğunu söylemişti. Betkayan, olaydan saatler sonra sevgilisiyle barışmıştı.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş