Yetiştirdiği domatesin boyutu şaşkına çevirdi. 1 kilo 712 gramlık domatesin tohumunu bakın nereden almış

Bilecik'te hobi amaçlı kurduğu serada organik sebze yetiştiren Mesut Kolay 1 kilo 712 gramlık domates ile görenleri şaşırttı. Bakın organik domatesin tohumunu nereden almış...

Kaynak: İHA

Mesut Kolay Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Gümüşdere Köyü’nde tarlasına kendi imkanlarıyla hobi amaçlı 300 metrekarelik sera kurdu.

Burada organik ürünler yetiştiren Kolay'ın 1 kilo 712 gramlık domatesi boyutuyla görenleri şaşkına çevirdi.

Serasında domatesin yanı sıra patlıcan, salatalık, kabak, biber de yetiştiren Kolay tohumları 9 yıl önce Bulgaristan'dan getirmiş.

"SENEYE HEDEFİM 2 KİLOLUK BİR DOMATES"

Yetiştirdiği sebzelerin tohumlarından her yıl yeni fideler üretirken, serasında ve tarlasında hiçbir zaman suni gübre kullanmadığını sebzelerinde doğal hayvan gübresi kullandığını belirten Kolay, "Geçen yıl 1 kilo 500 gramlık domates yetiştirdim. Bu yıl nasip olursa 1 kilo 712 gramlık domates yetiştirdim. Seneye hedefim 2 kiloluk bir domates" dedi.

Marmaray'ın Ayrılık Çeşmesi durağında intihar 14 yaşındaki çocuk acı biber yemekten öldü Devlet Bahçeli'yi kızdıracak açıklama geldi Güneş ve rüzgardan elektrik üretiminde rekor! Yüksek tansiyon yaşı 20'ye indi aman dikkat! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi!