Yenilikçi müzik tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Murat Gökçe 2023’e yepyeni bir single ile giriş yaptı

Indie, rock ve alternatif pop müziği, elektronik soundlar ile harmanlayarak oluşturduğu yenilikçi müzik tarzı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran şarkıcı - söz yazarı Murat Gökçe, 2023’e yepyeni bir single ile giriş yaptı.

Elektronik bass ve beatlerden oluşan alt yapı yürüyüşü üzerine çalınan soft akustik gitar ve melodik trompet pasajları ile özgün bir sounda sahip olan şarkı, içindeki aşkı öldürmemek için ilişkiye girmemeyi göze almış bir kişinin duygularını anlatıyor.

Beste ve sözleri Murat Gökçe’ye ait olan parçanın düzenlemesi ve prodüksiyonu Barış Mert Peker tarafından yapıldı. Kapak tasarımı Kadir Özdemir, video klip çalışması ise Aygen İncel imzalı.

Aşkın Celladı Olamam özgün soundu, melodik yapısı ve lirik sözleri ile alternatif pop dinleyicileri için etkileyici bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne veda etti Miha Zajc kredisini tamamen tüketti Dünya ısınıyor, ons altın ise rekora koşuyor: 2400 Tokat beşik gibi sallanıyor: Yine şiddetli deprem Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar Gece yarısı kırmızı karınca operasyonu