Yeniçağ yazarı hayatını kaybetti

Yeniçağ gazetesi okurlarıyla buluşan Burhan Ayeri hayatını kaybetti. Cenazesi bugün toprağa verilecek olan Burhan Ayeri'nin ölümüyle ilgili Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) bir açıklama yaptı.

Yeniçağ gazetesi okurlarıyla buluşan Burhan Ayeri hayatını kaybetti.

20 Kasım'da gazetedeki yazılarına ara veren Burhan Ayeri "Uzun yıllar izin yapmadan çalıştım ve yazılarıma hiç ara vermedim.Yorulduğumu hissettim. Müsaade ederseniz bir süre izin yapıp dinlenmek istiyorum. Görüşmek üzere..." demişti.

Burhan Ayeri'nin Kasım ayında geçirdiği bir kaza sonucu beli kırılmıştı.

Burhan Ayeri’nin cenazesi bugün Büyükçekmece’deki Çakmaklı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Burhan Ayeri'nin ölümüyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Gazetecilik ve köşe yazarlığı alanında uzun yıllardır başarıyla görev yapan Burhan Ayeri’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesinin ve sevenlerinin acısını paylaşıyor ve baş sağlığı diliyoruz.”

BURHAN AYERİ KİMDİR?

İzmir Damlacık'ta 1946 yılında doğdu. Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk ve Sanat Tarihi bölümlerini bitirdi. 13 Haziran 1966'da Durum Dergisi’nde gazeteciliğe başladı.Yine aynı yıl Paris'teki senaryo yarışmasında "At ve Arabacı" isimli öyküsüyle "İnsan Snopsisi" ödülüne layık görüldü. Meydan, Güneş, Tercüman ve Akşam gazetelerinde görev yaptı. Son olarak Yeniçağ Gazetesi’nde köşe yazıyordu. Çok sayıda ödülü bulunan Ayeri, 2019 yılında TGC Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü almıştı. İki çocuğu ve bir torunu vardı.

Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın! Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı!