Yeni dizi Elbet Bir Gün’den ilk tanıtım geldi: Elbet Bir Gün ne zaman başlıyor? Elbet Bir Gün konusu ve oyuncuları!

Yeni dizi Elbet Bir Gün, iddiaları kadrosu ve ilgi çeken konusu ile FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk gibi isimlerin yer aldığı Elbet Bir Gün’ün yapımcılığını ise Gül Oğuz üstleniyor. Dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Erkan Sönmez oturuyor. Peki, Elbet Bir Gün ne zaman başlıyor?

Kadrosunda iddialı isimleri barındıran Elbet Bir Gün, FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ağustos ayından bu yana çekimleri devam eden dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı. Kapadokya’da yapılan dizinin Ekim ayında ekranlara geleceği Şebnem Bozokulu tarafından açıklamıştı. Peki, Elbet Bir Gün ne zaman başlıyor? Elbet Bir Gün hangi kanalda?

“ELBET BİR GÜN” NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tanıtımı yayınlanan “Elbet Bir Gün” dizisi için yayın günü ve tarihi konusunda henüz açıklama gelmedi. Ancak önümüzdeki hafta dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Dizinin, FOX TV’de Uzak Şehrin Masalı’nın final yapmasının ardından Perşembe günleri ekranlara geleceği tahmin ediliyor.

Elbet Bir Gün ilk fragman İZLE!

ELBET BİR GÜN KONUSU

Kapadokya’nın bir kasabasında, metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunur. Bundan 15 yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi Feride (Sinem Ünsal) ve Nesime (Şebnem Bozoklu) ise kayıptırlar.

Gazeteci Murat Güven’in (Kenan Acar) olayı “Kayıp Hayatlar” adlı programında ele almasıyla, Nesime’nin eski kocası zalim Cemil Bey (Ömer Genç) on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşer.

Feride, yeni bir kimlikle kendisine yeni bir hayat kurmuş ve çok güzel bir evlilik yapmıştır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de geçmişinden gelen sırları vardır. Nesime ise kardeşinin tersine hayalini kurduğu yaşantıya hiçbir zaman erişememiştir.

Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için, gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışan iki kadının hayatları program yayınından sonra geri dönülmez bir biçimde alt üst olur.

ELBET BİR GÜN OYUNCULARI

  • Şebnem Bozoklu.
  • Sinem Ünsal.
  • Burak Yamantürk.
  • Muhammet Uzuner.
  • Değer Soysal Alp.
  • Ömer Genç.
  • Helin Kandemir.
3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Sergen Yalçın'dan şaşırtan karar ve imza Fatih Terim'in adı Al-Ahli ile anılmaya başladı 30 yıl önceki uçak faciası: 75 ölü Akpınar'la Suphiye Orancı hakkında yeni iddia Emekliler bu habere bayram edecek