Yeliz, "Erman Toroğlu taraf tutuyor"

Cine5 ekranlarında yayınlanan 'İsmi Lazım Değil’ programının konukları şarkıcı Yeliz ve ünlülerin menajeri Özgür Aras’tı.

Programda Esin Övet’in “Şu an Demet Akalın’la çalışıyorsun, daha öncede Hande Yener’le çalışıyordun. Bu ikili Hülya Avşar ile Gülben Ergen olayı gibi bir kurgu mu? Herkes onlara da kurgu dedi? sorusuna cevap veren Özgür Aras “Hülya Avşar ve Gülben Ergen olayı da kurgu değildi. Gülben Ergen’le çalıştığım için biliyorum. Karşındakine attığın pas söylediğin söylem, karşındakinin sana pası ve söylemiyle aynı olursa belden aşağı vurmazsan güzel bir şeydir, devam eder.” diyerek iki ünlü sanatçı arasında yaşananlara yanıt verdi.



Esin Övet, şarkıcılığının yanı sıra futbol sevgisi de bilinen ünlü şarkıcıya  “Ne diyorsun muz olayına, Erman Toroğlu da şov yapmış?”deyince Yeliz “Erman, Toroğlu’nun programı ile ilgili konuşmayayım. Mahkemelik olaylar var. Çok korkunç bir Fenerbahçe düşmanlığı olduğunu biliyorum. İnanılmaz bitaraf görünse de çok taraf tutuluyor. Nedense hep Fenerbahçe’nin yaptığı görülüyor, Galatasaray’ın yaptığı hiç bir şey görülmüyor. Ben bu sene ki şampiyonluğu da kabul etmiyorum, 19 yaşında  bir çocuk gitti. Federasyon iki takımın da taraftarları uslanmayacaksa, bu iki takımı bir sene men etsin. Anneler gününde o anne çocuğunu bekliyordu. Futbol, alt tarafı top. Birazda spor programları da yapıyor.” diyerek futbol terörüne karşı isyan etti. Futbolu tutkuyla sevdiğini anlatan Yeliz “Bu sene maça gidemedim. Ama geçen sene hepsine gittim. Seviyorum maç izlemeyi. Lig bitti sıkılıyorum. Sadece Fenerbahçe’nin değil tüm maçları seyrediyorum.” diyerek futbolla ilgili düşüncelerini paylaştı.


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?