Yazlık romantik komedi rekabeti kızıştı! 5 yeni dizi geliyor

Yaz dönemi yaklaşırken televizyon kanallarının romantik komedi dizileri için yaptıkları hazırlıklar hızlandı. Bu sezon yaz döneminde, şu an için 5 yeni dizi izleyiciyle buluşacak.

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, televizyon kanallarının yaz dönemi içişn yaptıkları romantik komedi diziler için hazırlıkları köşesine taşıdı.

Sina KOLOĞLU / MİLLİYET

YAZLIK ROMANTİK KOMEDİ REKABETİ: BEŞ YENİ DİZİ

Her yaz bir ‘romantik komedi’ projesi yapılır. Bir bölümü yaz biter onlar da biter, bazıları biraz daha devam eder. ‘En romantik çiftler hangileri?’ tartışması başlar. Bu yıl daha hızlı bir giriş yapıldı. Köşeler şimdiden kapıldı. Beş yeni romantik komedi dizisi yapılıyor. NTC, ARC Film, Süreç Film ve OJO Pictures (‘Hekimoğlu’ yapımcısı) şu an bilinenler. Peki ayrıntılar belli mi?

Erkekleri belli

Kanal D için yaz dönemine NTC, ‘Aşkın Tarifi’ adlı romantik komediyi hazırlıyor. Yönetmen Deniz Koloş, senaristler Leyla Uslu Oter ve Doruk Erengül. Birlikte ‘Zümrüdüanka’yı yazmışlardı. Birbirlerini tanımaları avantaj tabii ki. Şimdilik erkek başrol belli; Kadir Doğulu.
Show TV’ye OJO Pictures ‘Can Tavanlar’ diye bir dizi hazırlıyor. Senarist Meriç Acemi. Sektörün en verimli ve yaratıcı senaristlerinden. ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dikkatleri üzerine çeken işi oldu. En son Netflix’e ‘Aşk 101’i yazdı. Yine iddialı bir iş çıkacağı kanaatindeyim. Oyuncu kadrosunda erkek tarafı belli; Kubilay Aka. ‘Çukur’un Celasun’u, sonra ‘Aşk 101’ de Kerem karakterindeydi. NTC Film bu alanda “Uzmanız” diyen bir yapımcı. Ev ahalisinin beğenerek izlediği ‘Afilli Aşk’ yapımcısı. Bakalım benzer bir kalitede iş çıkacak mı?

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş