Yavuz Bingöl hayaline kavuştu

Ünlü türkücünün hayalini kurduğu sanat merkezi kapılarını açtı.

Türkücü Yavuz Bingöl'ün sanat hayatına başladığı günden bu yana hayalini kurduğu sanat merkezi dün bir törenle açıldı.



Bingöl'ün, insanları 'hayatına yeni bir başlangıç yapmak için' davet ettiği YBSM (Yavuz Bingöl Sanat Merkezi) Cihangir'de hizmet veriyor.



YBSM, 21 Nisan Salı günü Yavuz Bingöl ve Türkü Bingöl'ün ev sahipliğinde bir törenle Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve ünlü türkücü tarafından açıldı. 



Törene Fatih Çekirge, Orhan Şallıel, Öykü Gürman, Türkü Bingöl, Erden Demir, Ahmet Koç, Hasan Saltık, Gülten Kaya, Ali Sever, Bulut Aras gibi isimler de katıldı.



Yavuz Bingöl sanat hayatı boyunca hayalini kurduğu sanat merkezinin açılışıyla ilgili "Müzik hayatıma başladığım 1988 yılından beri hayalini kurduğum bu merkezde, değerli müzik üstatları ve alanında uzman eğitmenlerimizle birlikte birikimlerimizi paylaşmak ve paylaştıkça çoğalmak için sizleri bekliyoruz" diye konuştu.



Çok sayıda enstrüman eğitiminin yanında şan ve koro dersleri de YBSM'de verilecek.



"Yavuz Bingöl hayaline kavuştu" Galerisine Göz At


Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı!