Yasak Elma dizisinin oyuncusu Şafak Pekdemir, eşi Burak Mengü'yü sildi!

Yasak Elma dizisinde Talat Bulut'un kızı Zehra'yı oynayan Şafak Pekdemir, geçen aralık ayında avukat Burak Mengü ile hayatını birleştirmişti.

Sessiz sedasız nikah masasına oturan ünlü oyuncu, evlendiğini sosyal medyadan ilan etmiş ve eşiyle nikah fotoğrafının altına "Bakayım... Vallahi de evlendim" notunu düşmüştü. Evlenir evlenmez sosyal medya profiline eşinin soyadını da ekleyen Pekdemir, geçen haftalarda ise Mengü soyadını sildi. Ünlü oyuncu aynı zamanda CHP'li Şahin Mengü'nün oğlu ve sunucu Nevşin Mengü'nün de kardeşi olan avukat Burak Mengü'yle mutlu günlerinde çekilen fotoğraflarını da sayfasından kaldırdı.



Eşini takipten de çıkan Pekdemir'in görümcesi Nevşin Mengü, kayınpederi Şahin Mengü ve kayınvalidesi Figen Mengü'yü hâlâ takip etmesi ise dikkat çekti. Geçen aylarda kaçırıldığı iddiasıyla gündeme gelen Burak Mengü'nün de ünlü oyuncuyu takip etmediği görüldü. Boşanma aşamasında olup olmadığı merak konusu olan Şafak Pekdemir, konuyla ilgili sorumuz üzerine basın danışmanı aracılığıyla özel hayatı hakkında bilgi paylaşmak istemediğini iletti. Şafak Pekdemir, bu hafta sonu FOX'ta pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin çekimlerine başladı. 





Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com




 


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!