Yargıtay Başkanlığı seçiminde sürpriz gelişme! Muhsin Şentürk yarıştan çekildi. 13 Mayıs'taki turda Akarca ve Kerkez yarışacak

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolmasının ardından Yargıtay üyeleri 25 Mart'tan beri sandık başına gidiyor. 35. turu geride kalan Yargıtay Başkanlığı seçimlerinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk adaylıktan çekildiğini duyurdu. Şentürk başkanlık yarışında kimi destekleyeceğini de açıkladı.

Kaynak: ANKA

Yargıtay Başkanlığı seçimlerde sürpriz bir gelişme yaşandı. Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk, 13 Mayıs Pazartesi günü yapılacak 36. turda aday olmayacağını duyurdu. 

Alınan bilgiye göre; Yargıtay Başkanlığı seçimlerinde yaşanan düğümü çözecek bir gelişme yaşandı. Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk, 13 Mayıs Pazartesi günü yapılacak 36. turda aday olmayacağını duyurdu. Şentürk, en son yapılan turda 105 oy almıştı. Şentürk'ün mevcut başkan ve aynı zamanda aday Mehmet Akarca'yı destekleyeceği öğrenildi. 

Yargıtay Başkanlığı için 13 Mayıs Pazartesi günü yapılacak 36. turda başka bir aday çıkmaz ise daha önceki turlarda aday olan mevcut başkan Mehmet Akarca ile Yargıtay 3. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Kerkez yarışacak.

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar TV karşısında giyinip soyunmayın görüntü alıyorlar Fenerbahçe'den soyunma odası paylaşımı