Yapay zeka Galatasaray Sparta Prag maçının skorunu verdi. Golleri kimin atacağını bile söyledi

Google'ın yapay zeka uygulaması Gemini, Galatasaray ile Sparta Prag arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off maçını tahmin etti. Gemini maçı Galatasaray'ın kazanacağını söylerken maçın skorunu ve gollerin kimin atacağını da tahmin etti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Şampiyonlar Ligi grubunda 3. olarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray, 15 Şubat Perşembe günü eşleşmenin ilk maçında Sparta Prag'ı sahasında ağırlayacak.

Sarı-kırmızılı ekip kritik maçın hazırlıklarını sürdürürken Google'ın yapay zekası Gemini, Galatasaray-Sparta Prag maçına dair dikkat çekici tahminlerde bulundu. Yapay zeka Galatasaray'ın galibiyet oranını %55 olarak belirlerken, beraberlik ihtimalini %25, Sparta Prag'ın maçtan galip ayrılma olasılığını ise %20 olarak belirledi.

Gemini ayrıca maçın skorunu ve golü atacak isimleri de tahmin etti. Gemini, Galatasaray'ın maçı 2-1 veya 3-2'lik skorla kazanacağını; golleri ise Icardi ve Mertens'in atacağını öngördü.

Galatasaray ile Sparta Prag arasındaki rövanş maçı 22 Şubat Perşembe günü oynanacak.

Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Marmaray'ın Ayrılık Çeşmesi durağında intihar Devlet Bahçeli'yi kızdıracak açıklama geldi Güvenliğe saldırmıştı, 23 yıl hapsi istendi Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! Altın gidişatı yön değiştirdi: Aman dikkat!