Yalı Çapkını dizisi oyuncusu Buçe Buse Kahraman'ın menajerinden flaş açıklama: Hukuki savaş vereceğiz

Star'ın reyting rekorları kıran 'Yalı Çapkını' dizisinde rol alan Buçe Kahraman (26), senaryo gereği evli bir adamla aşk yaşayan kadını oynuyor. Rolünden dolayı sosyal medyada çirkin yorumlara maruz kalan ve 'torpil' iddiası yapılan oyuncunun menajeri, "Bu ifadelerin kullanılmasını kendisine yakıştıranlara, seyirci olmaktan çıkıp insanlığını kaybedenlere karşı her türlü hukuki savaşı vereceğiz" dedi.

Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun oynadığı Yalı Çapkını'nda 'Pelin' karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman'ın, rolü gereği evli bir adamla birlikte olması tepki çekti. Sosyal medyada adeta linç edilen oyuncu için menajerinden cevap gecikmedi.

Son olarak Buçe Kahraman'ın Instagram hesabında paylaştığı son pozuna takipçilerinden kötü yorumlar gelmeye devam etti. Oyuncusunu itibar suikastine uğradığını söyleyen menajer Cem Tatlıtuğ, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'GENCECİK BİR KADIN'

"Değerli oyuncumuz Buçe Buse Kahraman'la ilgili uzun zamandan beri süregelen karalama ve linç kampanyasıyla alakalı ilk defa bir açıklama yapma gereği hissediyorum. Linç edilmeye çalışılan oyuncu 'sadece kendisine verilen senaryoyu en iyi şekilde oynamaya çalışan' gencecik bir kadın… Linç etmeye çalışan kişilerin, öncelikle Buçe Buse Kahraman'ın İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu olduğunu biliyorlar mı? Çok geriye gitmeyeceğim, bir önceki kadrosunda bulunduğu dizinin ne olduğunu biliyorlar mı?"

'TORPİL' İDDİASINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Tatlıtuğ, açıklamasının devamında; "O yapımda hangi yönetmenlerle çalıştığını biliyorlar mı? Madem ben menajeri Cem Tatlıtuğ olarak ahbap-çavuş ilişkileriyle onu işe verebiliyorsam demek ki bir önceki işimiz olan Ben Gri ve Türkiye'nin en iyi beş yönetmeni arasında gösterilen Taylan Biraderler'in dünyaca ünlü dijital bir platformda çekilen kaliteli ve güzel bir iş olarak belirtilen Ben Gri'ye de oyuncumuz ahbap-çavuş ilişkisiyle mi aldılar? Bu yapılanlar, ülkenin yetiştirmiş olduğu saygın, kaliteli ve düzgün işini icra eden bir yönetmen ekibine de hakaret sayılmaz mı? Yine aynı şirketin daha sonra Star TV'de yayınladığı Yalı Çapkını oyuncu kadrosu belirlenirken; cast yapan, çalışan, emek harcayan yönetmen ve reji ekibi de aynı hakarete maruz kalmıyorlar mı?" dedi.

YASAL YOLLARA BAŞVURACAKLAR

Oyuncunun menajeri şöyle devam etti; "Bugüne kadar Twitter, Instagram gibi sosyal platformlardaki çirkin linçlere çok fazla kafa yormamaya, üzülmemeye çalıştık. İnsan haklarına aykırı, bolca suç içeriği taşıyan binlerce mesajı yazanların 18 yaşından küçük olduklarını var saymıştık. Ancak gördük ki durum çok vahim… Kendisini Yalı Çapkını fanı olarak tanıtan yaşları 40 yaş ve 40 yaş üstü olanlar da bu çirkinliğin içinde… Ancak bundan sonra sürekli 'metres' yakıştırmasının yapılması, 'torpilli' gibi çirkin ifadelerin kullanılmasını kendisine yakıştıran, seyirci olmaktan çıkıp insanlığını kaybedenlere karşı her türlü hukuki savaşı vereceğimizin bilinmesini istiyorum."

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu Son Dakika... İstanbul'da çok büyük yangın!