Vajinamı göremiyorum dedi, sosyal medya ayağa kalktı. İşte o paylaşım

Bikini tasarımcısı ve model Karina Irby'in yaptığı paylaşım Instagram'da gündem oldu. Irby paylaşımında "Vajinamı göremiyorum" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Bikini tasarımcısı ve model Karina Irby, Instagram'da yaptığı paylaşımda Noel'de çok yediğini söyledi ve karnının şişkinliğini tarif etmek için "Vajinamı göremiyorum" şakasını yaptı.

1 milyondan fazla takipçisi bulunan Irby'nin objektife doğru gülümserken, fotoğrafta karnının odak noktası olmasını sağlamak için fotoğrafı düşük bir açıdan çektiği görüldü.

Irby takipçilerine Noel'de yediklerinden dolayı suçluluk duymamaları gerektiğini söyledi ve onları da aynı şeyi yapmaya teşvik etti.

Şöyle yazdı: "Noel'de çok yemek yedin ve şimdi vajinanı göremiyorsun. Burada Noel yeme suçu yok. Ve umarım sen de aynısındır. Keyfine bak! Sevimli küçük pembe parçaların hiçbir yere gitmiyor. #byevagina."

Ancak bir takipçisinin "Hamile olduğunu sanıyordum. Bu tuhaf bir yazıydı" demesi hamilelikle ilgili kafa karışıklığına da yol açtı.

Zehra Güneş'in paylaşımına beğeni yağmuru Okan Buruk'tan, Marcao'nun geri dönüşüne onay Mert Hakan Yandaş kredisini tamamen tüketti Burak Yılmaz: Meydan okumaya gideceğiz Doğalgaz ve elektrik faturasında yeni dönem 110 kilodan 50 kiloya düştü şimdi tanınmaz halde