Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı trafik kazası geçirdi. Acun Ilıcalı hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı'nın kolu kırıldı. Acun Ilıcalı'nın kızı da yaralandı

Acun Ilıcalı, bugün bir motor kazası geçirdi. Hemen Liv Hospital Vadistanbul hastanesine kaldırılan Ilıcalı'nın sağlık durumunun iyi olduğu kolunda kırık tespit edildiği öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif şekilde yaralandı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Ilıcalı ile kızının müşahede altına alındığı öğrenildi. Hull City, trafik kazası geçiren Acun Ilıcalı'nın ameliyat olacağını açıkladı.

Hürriyet’ten Deniz Boy’un haberine göre; Acun Ilıcalı, bugün motosikletiyle seyir halindeyken trafik kazası geçirdi.

Liv Hospital Vadistanbul hastanesine kaldırılan Ilıcalı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KOLUNDA KIRIK TESPİT EDİLDİ

Hastanede yapılan ilk kontrollerde bir kolunda kırık tespit edilen Alıcalı’nın ters yönden gelen bir araç ile çarpıştığı ilk gelen bilgiler arasında.

KIZI DA YARALANDI

Acun Ilıcalı'nın kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif şekilde yaralandı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Ilıcalı ile kızının müşahede altına alındığı öğrenildi.

Hull City, trafik kazası geçiren Acun Ilıcalı'nın ameliyat olacağını açıkladı.

Hull City'den Acun Ilıcalı'ya geçmiş olsun mesajı yayınladı. Açıklamada, “Acun Ilıcalı pazartesi günü İstanbul'da trafik kazası geçirdi. Kazada kolu kırılan Acun Ilıcalı, salı günü ameliyat olacak. Ameliyatının iyi geçmesini ve acil şifalar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un da Acun Ilıcalı'yı hastanede ziyaret ettiği belirtildi.

Çok sayıda sanatçı da kaza geçiren Acun Ilıcalı'yı ziyaret etti.

NE OLMUŞTU?

Ilıcalı, 2019 yılında da lüks spor otomobiliyle otobanda seyir halindeyken aracının lastiği patlaması sonucunda kaza geçirmişti. Kazayı yara almadan atlatan Ilıcalı, “Talihsiz bir trafik kazası geçirdim. Sağlık durumum çok iyi. Arayan soran herkese teşekkürler, sevgiler” açıklamasını yapmıştı.

 ANNE BABASINI KAZADA YİTİRMİŞTİ

Acun Ilıcalı anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiş, kızının vücudunda da 18 kırık oluşmuştu. Bu kazadan sonra yoğun bir travma geçirerek bir yıl boyunca evden çıkmayan Ilıcalı sonrasında eşinden de boşanmıştı.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş