Ünlü şarkıcının acı günü

Tarık Mengüç babasını kaybetti... Şakşuka şarkısıyla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Tarık Mengüç’ün babasını kaybettiği öğrenildi. Acı haberi, Onur Akay duyurdu.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Tarık Mengüç’ün babası Yaşar Mengüç’ün 87 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu.

OnurAkayMedya tarafından cenazede görüntülenen Tarık Mengüç, babasını kendi elleri ile son yolculuğuna uğurladı. Şarkıcının yakın arkadaşı Onur Akay ise, “Değerli arkadaşım Tarık Mengüç’ün 87 yaşındaki babası Yaşar Mengüç, yaşlılığa bağlı organ yetmezliği nedeni ile tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Yaşar Mengüç bugün öğle namazı sonrası Ayazağa Mezarlığı’na defnedildi. Tarık, cenazeye katılan menajeri Sarp Ferit Altınsoy’la birlikte, babasını kendi elleri ile son yolculuğuna uğurladı. Baba acısı ile yıkılan Tarık çok üzgün ve tüm sevenlerinden babası için dua istiyor. Başta Tarık Mengüç olmak üzere tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.” ifadelerini kullandı.


Fotoğraf: OnurAkayMedya/ÖZEL

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?