Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar Kıbrıs'ı salladı! Ebru Yaşar'ın hayranları izdihama neden oldu. Yılmaz Vural da Ebru Yaşar'ı dinledi

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar sahne aldığı mekanları sallamaya devam ediyor. Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Kıbrıs’ta sahne alan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, bayramın ikinci akşamında ise Maslak Yeni Gazino’da hayranlarıyla buluştu. Yaşar'a yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı. Yaşar'ın dinleyenler arasında yeşil sahaların renkli siması Yılmaz Vural da vardı.

Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Kıbrıs’ta sahne alan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, bayramın ikinci akşamında ise Maslak Yeni Gazino’da hayranlarıyla buluştu. Yoğun ilginin yaşandığı gecede Yaşar, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarıyla unutulmaz bir bayram akşamına daha imza attı.

Şıklığı ve zerafetiyle dikkat çeken güzel sanatçı, “ Kıbrıs’tan ayağımızın tozuyla gelerek sizlerle buluştuk. Bayram gününde İstanbul’da bu kadar yoğunluk bizi çok mutlu etti. Ayağınıza sağlık. İyi ki geldiniz. Şeref verdiniz sağ olun varolun. Nice bayramlara Allah erişmeyi nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Yaşar’ı izlemeye gelenler arasında sürpriz bir isim de vardı. Yeşil sahaların renkli siması Yılmaz Vural da Yaşar'ı keyifle dinledi.

Kaynak: tv100

CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Otobüs kazası katliamı: 25 ölü Kibariye'den bomba ihanet itirafı: Her erkek yapar