Ünlü oyuncunun zor anları. Temastan rahatsız oldu yüzü şekilden şekile girdi! Afra Saraçoğlu'nun hali sosyal medyada gündem oldu

Afra Saraçoğlu'nun, ödül töreninde sahnede yanındaki kişinin temasından rahatsız olduğu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Yer aldığı dizilerdeki oyunculuğuyla ayrı özel hayatındaki gelişmelerle ayrı konuşulan Afra Saraçoğlu'nun bir ödül törenindeki görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Ekranların favori dizilerinden biri olan Yalı Çapkını ile her hafta izleyiciyle buluşan Saraçoğlu'nun dizideki partneri Mert Ramazan Demir'le de çalkantılı bir ilişkisi magazin dünyasında gündem olmaya devam ediyor.

Özel bir üniversitenin 'Yılın Enleri' töreninde ödül almak için sahneye çıkan oyuncu zor anlar yaşadı.

“En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” dahil 3 ödül birden alan Saraçoğlu sahnede yanındaki kişinin temasından rahatsız oldu. Saraçoğlu'nun yüzü şekilden şekile girdi.

İşte o görüntüler:

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Fenerbahçe, Galatasaray'ı tek golle mağlup etti Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar TV karşısında giyinip soyunmayın görüntü alıyorlar