Ünlü oyuncu Yasak Elma dizisine dönüyor

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi sevenlerine müjde. Diziden ayrılan ünlü oyuncu geri dönüyor.

Uzun yıllardır reyting sıralamasında başarılar elde eden Yasak Elma dizisine pek çok oyuncu girdi, çıktı. Dizi reytinglerden hiçbir şey kaybetmedi. Yasak Elma dizisinde oynadığı dönemde çok sevilen oyuncunun geri döneceği müjdelendi. 

Yasak Elma dizisinin birinci sezonunda çok sevilmişti

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; FOX’un gözbebeği projelerinden Yasak Elma dizisine sevilen oyuncu geri dönüyor. Yurt dışı satışları da çok iyi olan dizinin ilk sezonlarında oynayan Sevda Erginci projeye geri dönüyor.

Dizide Yıldız’ın ablası Zeynep rolüne hayat veren Erginci, Alihan’a hayat veren Onur Tuna’yla beraber senaryo gereği evlenip yurt dışına yerleşmişti. Kulislerde konuşulanlara göre Zeynep “Yasak Elma”ya boşanmış ve başka biriyle evlilik yapmış olarak dönecek. Ancak Zeynep’in dizide uzun soluklu kalmayacağı, konuk olacağı öğrenildi.

Öte yandan dizinin 150. bölümüne bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen ünlü manken Aylin Arasıl konuk oyuncu olacak. Arasıl’ın “Leyla” karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Nisan ayında uğurlu günleriniz belli oldu Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu