Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu Emanet dizisinin setini terk etti. Emanet dizisinin sezon finalinde şok! Sıla Türkoğlu olmadığı için finalde dublör kullanıldı. 3. sezonda sözleşme krizi

Emanet dizisinin setinde herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Kanal 7'de uzun süre devam eden Emanet dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu ile dizinin yapımcısı arasında kriz yaşandı. Türkoğlu, dizinin üçüncü sezonunda yer almak istemedi. Sözleşmesi ve dizideki hikayesi devam ettiği için yapım şirketi, diziden ayrılmak isteyen Türkoğlu'nun bu isteğini reddetti. Türkoğlu da dizi setini terk etti.

Başrolünü Halil İbrahim Ceyhan ile paylaştığı Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te 'Seher' karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu diziden ayrıldı. Aniden diziyi terk eden Türkoğlu'nun neden ayrıldığı merak konusu oldu. Sosyal medya hesabından İzmir’den fotoğraf paylaşan Türkoğlu'nun diziyi terk etmesiyle sezon finali dublörle çekildi.

DEVAM ETMEK İSTEMEDİ

İddiaya göre, Emanet'in üçüncü sezonunda yer almak istemeyen başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, yapım şirketine diziden ayrılmak istediğini bildirdi fakat ünlü oyuncunun sözleşmesi ve dizideki hikayesi devam ettiği için yapım şirketi, diziden ayrılmak isteyen Türkoğlu'nun bu isteğini reddetti.

SEZON FİNALİ DUBLÖRLE ÇEKİLDİ

Diziden ayrılma kararı alan oyuncu, sözleşmesinin hemen sonlandırılmasını istedi. Şirket, hikayesi devam ettiği için bu isteğini kabul etmeyince, Sıla Türkoğlu dizinin sezon finali çekimlerine katılmadı. Şirket, Mart ayı sonunda çekilen sezon finalini dublörle tamamladı. Sıla Türkoğlu’nun sezon finalinden sonra, bu aybaşında yapılan 3.sezon tanıtım çekimlerine de katılmadığı ortaya çıktı.

Kaynak: tv100

Bu burçlara sahip olanlar çuvalla para kazanacak Operasyon: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi! Farklı kişilerden 9 çocuğu var: İşte 23 yıllık eşi Yüksekova'daki yılan adası görüntülendi! Merkez Bankasının nisan ayı faiz kararını açıkladı Dolar dur durak bilmiyor; ayda yüzde 2,80 artış!