Ünlü haber sitesi küçülmeye gitti! 4 gazeteci işsiz kaldı

Gerçek Gündem haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeninin görevine son verildi.

Gerçek Gündem adlı haber sitesinin 7 Haziran 2015'ten sonra Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Kemal Yavuzel görevine son verildiğini açıkladı.



Yavuzel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:



"Genel Yayın Yönetmeni olarak görev aldığım www.gercekgundem.com ile bugünden itibaren yollarımız ayrılmıştır. 9 yılı aşkın süredir Kurucu Haber Müdürü olarak çalıştığım, 7 Haziran seçimlerinden sonra Genel Yayın Yönetmeni olduğum sitedeki görevime "küçülme" gerekçesiyle resmen son verilmiştir. Benimle birlikte 2 editör ve bir yönetici asistanının iş akdi de, aynı gerekçeyle sona erdirilmiştir. 9 yılda Türk basınında seçkin bir yere gelmesinde önemli rol oynadığıma inandığım www.gercekgundem.com'daki tüm çalışma arkadaşlarıma, özverili çalışmaları ve değerli arkadaşlıklarından ötürü teşekkür ediyorum."


Fenerbahçe bu kez de Konyaspor'a takıldı Okan Buruk imza için Mertens'i ikna etti Felaket tellalı #DolarTL için konuştu: Kalçası ve göğüslerini açıkta bırakan elbisesiyle AA bu fotoğrafları geçti. Burası neresi? Ünlü oyuncu öyle bir video paylaştı ki...