Ünlü astrologtan Türkiye'yle ilgili dikkat çeken tahmin!

Vedik Astrolog Ebru Cinek, 'Akra Talks' için geldiği Antalya’da yine iddialı açıklamalarda bulundu…

Yıllardır yaptığı açıklamalarda, Türkiye’nin geleceği hakkında tam isabetli tespitler yapan, 15 Temmuz’u, Trump’ın seçileceğini, son olarak da Türkiye’nin başkanlık sistemine geçeceğini bilen Vedik Astrolog Ebru Cinek, “Akra Talks” için geldiği Antalya’da yine iddialı açıklamalarda bulundu… “2020 yılında Türkiye, dünyanın en güçlü ikinci ülkesi olacak” diyen ünlü astrolog, Elif Dağdeviren’in moderatörlüğünde Akra’da düzenlenen Akra Talks’ta gerçekleşen sohbette, “Türkiye’nin geleceğinden kimse endişelenmesin” dedi.



Sadece siyasetle ilgili açıklama yapmayan  Ebru Cinek; diyete asla pazartesi günleri başlanmamasını, enerjisinden dolayı cumartesi günlerinin ideal olduğunu ve içinde bulunduğumuz mayıs ayında yaptırılacak estetik operasyonların çok daha iyi sonuç vereceğini de anlattı. 


Dries Mertens kariyerine Amerika'da devam edecek Bu bitki tansiyonu 12/8'e sabitliyor! Fenerbahçe Yüksek'in sağlık durumunu açıkladı Simon Kjaer, Fenerbahçe'ye geri dönme kararı aldı Ve beklenen müjde geldi. Altın almak isteyenler... 29 Nisan İstanbul su kesintisi: İSKİ duyurdu