Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nin İstanbul buluşması sona erdi. Ünlüler Galataport'a akın etti

Uluslararası Emmy Ödülleri'nin dağıtıldığı, Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin İstanbul'da gerçekleştirdiği etkinlik, Galataport'taki muhteşem gala gecesiyle noktalandı. Farklı ülkelerden gelen yapımcılar ve yayıncılar, Türkiye televizyon endüstrisinin tanınmış isimleriyle bu özel geceyi paylaşmak üzere bir araya geldi.

Uluslararası Emmy Ödülleri'ni dağıtan, Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nin İstanbul buluşması, Galataport’ta yapılan gala gecesiyle sona erdi.

NTV'deki habere göre dünyanın dört bir yanından gelen yapımcı ve yayıncılar, Türkiye televizyon dünyasının ünlü isimleri ile bu özel gecede buluştu.

Uluslararası Emmy Akademisi üyeleri, etkinliğin son gününde, dünyaca ünlü Türk dizilerinin çoğuna ev sahipliği yapan İstabul Boğazı’ndan tekneyle Galataport’a ulaştılar.

Gala gecesinin kırmızı halısı, Kenan İmirzalıoğlu'ndan Serenay Sarıkaya'ya, Halit Ergenç'ten Demet Akbağ'a, Neslihan Atagül’den Pınar Deniz’e, Kerem Bursin’den Beren Saat’e, Türk dizilerinin unutulmaz karakterlerine hayat veren yıldızların geçidine sahne oldu.

Geceye katılan sanatçılar, tüm dünyada 140'tan fazla ülkede yayınlanan Türk dizileri ve dizi sektörü açısından bu etkinliğin önemine dikkat çekti.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş