Ülkücü camiadan Sinan Ateş cinayetini protesto etmek için bıyıklarını kesti! Sosyal medya bu videolarla çalkalandı. Ülkücüler" Dava Sinan Ateş ile toprağa düştü, dava sizin olsun" diyerek paylaşım yaptı

Sinan Ateş cinayetinin yankıları sosyal medya gündeminden hiç düşmüyor. Devlet Bahçeli'nin cinayet için sessiz kalması sosyal medya kullanıcılarının ve ülkücü camianın hayli tepkisini çekti. " Dava Sinan Ateş ile toprağa düştü, dava sizin olsun" notuyla birçok kullanıcı cinayeti protesto etti.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da öldürülmesinin ardından geçen 10 günde çok sayıda kişi tutuklandı. Geçtiğimiz günlerde de tutuklulardan Doğuka Çep" amaç öldürmek değil gözdağı vermekti" açıklamasını yapmıştı.

MHP kökenli olduğğu bilinen Sinan Ateş cinayetinde partinin sessizliği ise tepki çekti. Genel Başkan Devlet Bahçeli ve MHP'li vekillerin Sinan Ateş'in cenazesine katılmaması ve baş sağlığı dilememesi tepkilere neden oldu.

Suikast sonrası MHP'nin tutumunu kabullenemeyen ülkücüler, "Dava Sinan Ateş ile toprağa gömülmüştür, davanız sizin olsun" notu ile bıyıklarını keserek partiyi protesto etti. 

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş