Uğur Pektaş yıllar sonra ekrana dönüyor

2005 yılında yayınlanan 'Survivor Türkiye' yarışmasında şampiyon olduktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan Uğur Pektaş, Kanal D'nin 17'nci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da uzun süre 'Murat Komiser' karakterine hayat verdi. Altı yıldır ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu.

Survivor yarışması ve Arka Sokaklar dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Uğur Pektaş, 19 Haziran 2008 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik ile dünyaevine girdi. 2010'da Murathan isminde bir oğulları olan çift, 2011'de boşandı. 2020'de yeniden Survivor kadrosuna dahil olan ünlü sim, sakatlık sebebiyle yarışmanın ilk günlerinde adaya veda etmek zorunda kaldı.

Son yıllarda tasavvufla ilgilenen ve bir süredir ortalarda gözükmeyen 42 yaşındaki oyuncu, İstanbul'da hayatını kaybeden yazar, avukat ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer'in (76) geçtiğimiz ay Fatih Camii’ndeki cenaze töreninde ortaya çıkmıştı.

İŞTE YENİ DİZİSİ

Snob Magazin'in haberine göre; Uğur Pektaş, TRT'nin dijital için hazırladığı ''Teşkilat-ı Mahsusa Trablus' dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz haftalarda sete çıkan; Türkiye, Tunus ve Cezayir'de çekimlerinin gerçekleşeceği dizi, gerçek bir ajan hikâyesini konu edinecek.

İğrenç harekete Esra Ezmeci böyle tepki gösterdi Zaha, Okan Buruk'a ayrılık talebini iletti İrfan Can Kahveci yuvadan uçuyor Bankalar faizsiz kredi veriyor: İşte şartlar... Eski bakan Yılmaz evinde ölü bulundu Ünlü iş insanına silahlı saldırı!