Ufak Tefek Cinayetler'den 'Bir Kap Mama' mesajı

Star'ın sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, sokak hayvanlarını unutmadı.

Star’da dün akşam üçüncü  bölümüyle ekrana gelen, her hafta büyük ilgiyle izlenen dizide, Gökçe Bahadır’ın sokak hayvaları üzerinden verdiği mesaj düşündürdü, her gün önünden geçtiğimiz sokak hayvanlarını fark ettirdi.





Dizide Gökçe Bahadır (Oya) ve Mert Fırat’ın ( Serhan) sokak hayvanlarıyla ilgili duyarlı dialogları ekran başındaki herkesi duyarlı olmaya davet etti. Özel yaşamında da hayvansever olan Gökçe Bahadır’ı dizide Oya karakteri ile izliyoruz.





Oya; “Ne kadar anlamlı bakıyorlar, sanki herşeyin farkında gibiler ve o yüzden mutsuzlar. Keşke onlara daha çok sevgimizi verebilsek” sözleriyleizleyicilere mesaj verdi.



Mert Fırat’ın oynadığı karakter Serhan ise; “Hergün buradan geçiyorum, hiç fark etmedim...”



Oya; “Belki de fark edilmek istemiyorlardır. Çünkü insanlar bazen, korkunç olabiliyorlar...” diyerek son günlerde yaşanan sokak hayvanları mücadelesine de destek verdi...



Oya (Gökçe Bahadır) ve Serhan’ın  (Mert Fırat) diyologlarını izlemek için TIKLAYIN




Dev derbide gülen taraf Fenerbahçe Dolar kuru 25 TL'ye düşecek ünlü ekonomist duyurdu Dries Mertens kariyerine Amerika'da devam edecek Çocuğu kanlar içindeyken TikTok yayını açtı Adıyaman'da polis memuru dehşet saçtı tv100 yayınında gergin anlar! Ayağa fırladı