Üçlü Pürüz filminde Haluk Levent sürprizi

Başrollerini Okan Cabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran’ın paylaştığı 'Üçlü Pürüz' filminin afişi yayınlandı. Üç arkadaşın macera dolu yolculuğunu konu alan film, 21 Nisan’da vizyona girecek. 'Üçlü Pürüz' filmin sürprizisi ise Haluk Levent oldu.

Yapımcılığını Selçuk Aydemir (Selkare) ve Aytaç Ağdağ’ın (Aytaç Medya) üstlendiği, başrollerini Okan Cabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran’ın paylaştığı, kadrosunda Müfit Kayacan, Özgür Can Çoban, Ecenaz Üçer, Selim Erdoğan ve Bahar Süer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı komedi filmi 'Üçlü Pürüz', 21 Nisan 2023’te beyazperdede seyirciyle buluşacak.

HALUK LEVENT ÇOK ŞAŞIRTACAK

Yönetmen koltuğunda Vedat Uyar’ın oturduğu 'Üçlü Pürüz' filminin sürprizi ise Haluk Levent oldu. Filmde kendisini canlandıran ünlü sanatçı, seyircilere büyük şaşkınlık yaşatacak.

DÜĞÜN YOLUNDA ÇILGIN MACERA

Afişi yayınlanan 'Üçlü Pürüz' filminin konusu şöyle:

Ailelerinden gizli bir şekilde evlenen Fatih (Özgür Can Çoban) ve Eda (Ecenaz Üçer), bankacı olan arkadaşları Serhat’tan (Okan Cabalar) sahte nikâh memuru olmasını ve Adana’ya gelerek ailelerinin karşısında nikâhlarını kıymalarını ister. Adana yolculuğunda Serhat’a nikâh şahidi olmaları için ortak arkadaşları Haktan (Emrah Kaman) ve Utku da (Korhan Herduran) eşlik eder. Ancak yolculukları sırasında arabaları çalınır. Üç arkadaşın yaşayacağı talihsizlikler bununla sınırlı kalmayacak, düğüne yetişmeye çalışırken kendilerini geri dönüşü olmayan bir maceranın içinde bulacaklardır.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu