Üç Kuruş dizisinde Aslıhan Malbora'nın dansı nefes kesti! Aslıhan Malbora kimdir?

Üç Kuruş dizisi ilk bölümü ile Show TV'de yayınlandı. Üç Kuruş dizisi büyük beğeni toplarken ilk bölümüne Aslıhan Malbora'nın canlandırdığı Leyla'nın dansı damga vurdu. Aslıhan Malbora'nın kim olduğu merak uyandırdı. İşte Üç Kuruş dizisinin güzel oyuncusu Aslıhan Malbora'nın hayatı.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Üç Kuruş, ilk bölümüyle 1 Kasım Pazartesi akşamı ekrana geldi.  Mafya lideri Kartal ile Organize Şube'de komiser Efe çevresinde geçen olaylar konu alındığı Üç Kuruş'un ilk bölümündeki Leyla'nın dans sahnesi dikkat çekti.

 Aslıhan Malbora'nın canlandırdığı Leyla karakteri, Roman mahallesindeki düğünde dans yeteneğini gösterdi. Kartal'ın kardeşi olan Leyla, Organize Şube'de komiser olan Efe'ye olan ilgisini de belli etti.

Yeni rolü için uzun süre Roman dansı dersi de alan güzel oyuncu, düğün sahnesindeki dansıyla izleyenlerin beğenisini topladı.

İşte o dans sahnesi:

ÜÇ KURUŞ'TAKİ ROLÜNÜ BÖYLE ANLATTI

Kartal'ın kız kardeşi 'Leyla' karakteriyle izleyici karşısına çıkan genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden Aslıhan Malbora karakterini "Leyla çok akıllı, okumuş ve manipülatif bir karakter. Aslında kendine mahalle dışında bir hayat kurmaya çalışmış fakat maruz kaldığı ırkçılıktan dolayı kendini yine mahallede bulmuş." sözleriyle özetledi.

'Üç Kuruş'u hazırlık sürecinden itibaren çok keyif aldığı bir iş olarak gören Malbora, dizi için barmenlik eğitiminin yanında Uraz Kaygılaroğlu ile Roman dansı dersi aldığını da dile getirdi.

Aslıhan Malbora kimdir?

Aslıhan Malbora 26 yaşındadır. 27 Mart 1995 tarihinde Afyon´da doğmuştur. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini memleketi olan Afyon´da tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul´a gelip, İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. İlk olarak Akademi 35.5 Sanat Evi´nde eğitim almış, ardından ise oyunculuk yapmaya başlamıştır.

İlk olarak kariyerine 2017 yılında Seven Ne Yapmaz isimli dizi ile adım atmış, ardından ise Kalbimin Sultanı dizisinde oynamıştır. 2019 yılında rol aldığı Her Yerde Sen dizisinde sergilediği oyunculuk performansı ile dikkat çekmiştir.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?