TVNET'in ana haber koltuğuna hangi sunucu oturdu?

Kanal, kadrosuna hangi sunucuyu kattı?

Son olarak 24 TV'de 12 ve 16 Ajansı'nı sunan Pelin Karabay, TV Net ile anlaştı.

Yeni stüdyolarına geçmeden önce ekran yüzlerini zenginleştirmek isteyen TV Net ilk adımı, Pelin Karabay ile  anlaşarak attı. Gündüz kuşağında 14 -15 ve 16 haber kuşaklarında konukları ile gündemi değerlendiren sunucu, hafta içi hergün 19.00 Ana Haber Bülteni'ni de sunuyor.



Pelin Karabay kimdir? 



20 haziran 1979 İzmit doğumlu olan Karabay, Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'nde orta ve lise öğrenimini, Fransa Nice Sophia Antipolis Üniversitesi İletişim Bölümü'nde de lisans eğitimini tamamladı.



Türkiye'ye döndükten sonra CNN Türk Spor Servisi'nde dış haber editörlüğü, Eurosport News'de editörlük ve spikerlik görevlerinde bulundu. 2004 yılında  Fenerbahçe TV'ye geçen sunucu, spor dışında da programlar yaptı. 'Haftanın Konuğu' ve 'Halit Kıvanç ile Ofsayta Düşmeden' programı ile izleyeci karşısına geçti. Haber kariyerine  Yiğit Bulut'un teklifi ile başlayan sunucu  Kanal 24'de 12 ve 16 Ajansı'nı sundu.




CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Otobüs kazası katliamı: 25 ölü İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun