tv100.com dev yazar kadrosuyla yarından itibaren yeni yayın döneminde

Siyasetin gündemini belirleyen kulisler, ekonomi ve para piyasalarının nabzını ölçen analizler, çalışma hayatıyla ilgili tüm merak edilenler... Magazin’den spora, sağlıktan astrolojiye, emlaktan otomotive... Kısaca hayata dair ne varsa yarından itibaren tv.100’com’un dev yazar kadrosundan okuyacaksınız.

tv100.com, yeni yayın döneminde yeni yazar kadrosuyla haberin ve gündemin tek adresi oluyor. Türkiye’nin yeni yüzü tv100’le birlikte yayın hayatına başlayan tv100.com kısa sürede dijital platformun da en çok takip edilen en beğenilen yayınları arasına girdi.

Özel içerikler, hızlı ve doğru haberlerle gündemi belirleyen tv100.com, çok iddialı yeni yazar kadrosuyla artık gündemin tek adresi olacak.

Dev yazar kadrosu 

tv100.com yazar kadrosuna çok önemli isimleri dahil etti. Siyasetin gündemi, Türkiye gündemindeki olayların perde arkası, para piyasaları ve yatırım araçlarıyla ilgili en doğru bilgiler, magazin ve spor dünyasındaki en yeni bilgiler ve en çarpıcı yorumlar, çalışma hayatı, emlak ve otomotivle ilgili cevap aradığınız tüm soruların yanıtını bugünden itibaren tv100.com'un dev yazar kadrosundan alacaksınız. 

Galatasaray, Alanyaspor'a gol yağdırdı Trabzonspor'dan, Altay Bayındır'a teklif İsmail Kartal, Rade Krunic'ten memnun değil saniyeler içinde topraktan ayrılacak! Hasan Arat'ın ilk tercihi Mircea Lucescu Mahsun Kırmızıgül öldü mü?