Tuvana Türkay 'Kara Para Aşk' dizisinden ayrıldı mı?

'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu oyuncu hakkındaki iddialar üzerine konuştu.

atv ekranlarında yayınlanan 'Kara Para Aşk' dizisinde Elif'in arkasından iş çeviren arkadaşı Bahar karakterini canlandıran Tuvana Türkay’ın, yapım şirketinden izinsiz dizinin Roma'da yapılan çekimlerine gittiği için kovulduğu iddia edilmişti. 



Beyaz TV’de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Duygu Çetinkaya da bugünkü yayında Tuvana Türkay ile konuştuğunu ve ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu söyledi.



Duygu Çetinkaya’nın açıklamaları şöyle:



Tuvana ile konuştum. Kendisi üç ayda üç ayrı sinema filminin başrolü oldu. Bu yüzden de 'Kara Para Aşk' dizisiyle aralarında bir problem olduğu doğru. Tuvana, iddia edildiği gibi başka sebepler yüzünden değil, rol aldığı sinema filmleri sebebiyle iki hafta dizide rol almamak için rica etmiş. Diziden ayrılması ise söz konusu değilmiş.


CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Otobüs kazası katliamı: 25 ölü İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun