Türkiyeli yönetmen 'İstanbul Kırmızısı'yla İtalya'yı salladı!

Ferzan Özpetek'in kitabı, İtalya'da en çok satanlar arasına girdi.

Uzun yıllardır İtalya'da yaşayan yönetmen Ferzan Özpetek, geçen ay satışa çıkan 'İstanbul Kırmızısı' isimli romanının, kitapçıların en çok satanlar rafında ilk sıralarda olmasını, AA muhabirine değerlendirdi.



Kitabının, İtalya'nın yaygın kitapevlerinden Feltrinelli'de en çok satan ilk 3 kitap arasında yer aldığı hatırlatılan Özpetek, "Feltrinelli'den davet ettiler. Kitabın satışının çok güzel gittiğini söylediler. Bir sürü kitap imzaladım. Noel öncesi talep de çok. Bu da hoş" diye konuştu.



İtalya'daki diğer kitapevleri de düşünüldüğünde, kitabının en çok satanlar listesinde 9. sırada olduğuna işaret eden Özpetek, kitabın bir ay gibi bir sürede 4. baskıya ulaşmasından da mutluluk duyduğunu dile getirdi.



Özpetek, İstanbul Kırmızısı'nın Ocak 2014'de Türkiye'deki raflarda yerini alacağını kaydetti.



Çekimleri İtalya'nın Lecce şehrinde tamamlanan 'Allacciate le cincture (Kemerlerinizi Bağlayınız)' filminin yapım aşamasında olduğunu belirten Özpetek, filmin İtalya'da 6 Mart'ta vizyona gireceğini sözlerine ekledi. AA




Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı!