Türkiye tarihi farkla şampiyon oldu! Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı tarih yazdı

Avrupa B Ligi Şampiyonası'nın finalinde Letonya'yı tarihi farkla mağlup eden Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı, şampiyon oldu.

Bosna Hersek’te düzenlenen Avrupa B Ligi Şampiyonası’nın finalinde Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı, Letonya ile karşı karşıya geldi.

Başkent Saraybosna’da oynanan final mücadelesinde maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen milliler, sahadan 84-34’lük galibiyetle ayrıldı ve şampiyonluğa ulaştı.

Ay-yıldızlı ekip, finale yükselerek Avrupa A Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanmıştı.

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa B Ligi Şampiyonası’nın finalinde Letonya’yı yenerek şampiyon olan Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa B Ligi Şampiyonası Finali’nde Letonya’yı mağlup ederek şampiyon olan Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımımızı kutluyorum. Elde ettikleri sonuç ve sergiledikleri mücadele ile bizleri sevindiren milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.”

Fabrikada grup seks: 4 kişi olay anında basıldı Restoran ve kafelere gidenler aman dikkat Ali Koç'un oğlunu kenarda tutamadılar! Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Yarın başlıyor uyarı geldi. Meteoroloji açıkladı Bu sorunun cevabını bilen milyoner olacak!