Türkiye ile Suriye arasında sıcak gelişme... Barış Yarkadaş canlı yayında bomba bilgiyi paylaştı. Doğu Perinçek ve Ethem Sancak Suriye'ye Esad'la görüşmeye gidiyor

Gazeteci Barış Yarkadaş, Türkiye ile Esad yönetiminin görüşmeleri oldukça Suriye'nin kuzeyinde olayların devam edeceğini söyledi. Yarkadaş, Doğu Perinçek ile AK Parti'den istifa ederek Vatan Partisi'ne geçen iş insanı Ethem Sancak'ın 10 gün içerisinde Suriye'ye gideceğini ve Esad'la görüşeceklerini söyledi.

tv100'ün ses getiren programlarından Taksim Meydanı'nda gazeteci ve tv100.com yazarı Barış Yarkadaş kritik bilgiler verdi.

Yarkadaş; Vatan Partisi'nin Genel Başkanı Doğu Perinçek ile iş insanı Ethem Sancak'ın 10 gün içerisinde Suriye'ye gideceğini, Perinçek ve Sancak'ın Esad'la ve Esad'ın bakanları ile bir görüşme yapacağını söyledi.

Yarkadaş bilginin Perinçek'in yakın ekibi tarafından doğrulandğını belirti. Yarkadaş şu bilgileri verdi:

Fatih Terim'in yerine Erol Bulut geliyor Sigara fiyatlarına yeni zamlar geldi: İşte o liste Okan Buruk'tan, Marcao'nun geri dönüşüne onay Mert Hakan Yandaş kredisini tamamen tüketti 110 kilodan 50 kiloya düştü şimdi tanınmaz halde Kurban Bayramı'nda emeklilere en az 10 bin lira...