Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye, Çek Cumhurieyeti ile EURO 2016 D Grubu 3. maçında karşı karşıya gelecek.

NTV'de yer alan habere göre, Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2016'da İspanya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti ile birlikte D Grubu'nda mücadele eden Türkiye, turnuvadaki 3. maçında, Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. 



Hırvatistan ve İspanya ile olan grup maçları kaybeden A Milliler, Çek Cumhuriyeti'ni yenip, 'en iyi 4 grup 3.sü'nden biri olarak son 16'ya kalmak istiyor. 



Peki Çek Cumhuriyeti-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? 



Ay-yıldızlılar, gruptaki son karşılaşmasını bugün 22.00'de Lens'in Felix-Bollaert Stadı'nda Çek Cumhuriyeti ile oynayacak. Çek Cumhuriyeti-Türkiye karşılaşması TRT 1 ekranlarından canlı yayınla şifresiz olarak yayınlanacak.  



MAÇI İSKOÇ HAKEM YÖNETECEK



Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Lens şehrinde Bollaert-Delelis Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayacak maçta İskoç hakem William Collum düdük çalacak. 



Collum'un yardımcılıklarını vatandaşı Damien MacGraith ve İrlandalı Francis Connor'ın yapacağı belirtildi. 


Dries Mertens kariyerine Amerika'da devam edecek Dolar kuru 25 TL'ye düşecek ünlü ekonomist duyurdu Bu bitki tansiyonu 12/8'e sabitliyor! Simon Kjaer, Fenerbahçe'ye geri dönme kararı aldı Çocuğu kanlar içindeyken TikTok yayını açtı Fenerbahçe Yüksek'in sağlık durumunu açıkladı