Türk, etnik-doğu, elektronik, funk ve rock türlerini harmanlayan Dengi Dengine'den sürprizli lansman

Türk, etnik-doğu, elektronik, funk ve rock türlerinin harmanlandığı bir müzik türüne sahip olan, konserlerde kendi bestelerinin yanı sıra, alışılmışın dışında ve sürpriz cover parçaları da yorumlayan Dengi Dengine, yeni üretimlerini ilk defa dinleyiciyle buluşturacağı lansman konseri için 21 Ocak tarihinde Zorlu PSM Studio’da.

Yıllar evvel birlikte müzik yaparken, kariyerleri, solo projeleri farklı şehirlere ve yönlere taşınan Reşat Saral ile Buğrahan Çayır, 2020 yılında Dengi Dengine’yi kurup kendi şarkılarını yayımlamak üzere yeniden bir araya gelirler. Geçmişten bugüne, çeşitli etkinliklerde ve gruplarda yollarının kesiştiği diğer müzisyenlerin de ekibe dahil olmasıyla proje çeşitlenir, şekillenir ve Dengi Dengine müzik serüveni için yola çıkar.

Zaman zaman başka müzisyenlerle de etkileşim halinde besteler yapmakta olan grup, üretimlerini kesintisiz ve yoğun biçimde sürdürmektedir.

Türk, etnik-doğu, elektronik, funk ve rock türlerinin harmanlandığı bir müzik türüne sahip olan, konserlerde kendi bestlerinin yanı sıra, alışılmışın dışında ve sürpriz cover parçaları da yorumlayan Dengi Dengine, yeni üretimlerini ilk defa dinleyiciyle buluşturacağı lansman konseri 21 Ocak tarihinde Zorlu PSM Studio’da.

Emekliler bu habere bayram edecek Sergen Yalçın'dan şaşırtan karar ve imza Fatih Terim'in adı Al-Ahli ile anılmaya başladı 30 yıl önceki uçak faciası: 75 ölü TFF tam 19 maçı şifresiz olarak yayınlayacak Bugün saat 15.55 kritik: Bekarlar evlenecek...