Tunç Aydoğmuş, Co. ilk albümü "Yanlış Yerde"yi yayınladı!

Ekip, 17 Şubat’ta Eskişehir F Stop Salon sahnesinde, 21 Şubat’ta ise Blind İstanbul'da yapacağı lansman konserleri ile albümü dinleyici ile buluşturacak.

Tunç’un şarkı yazımı konusunda yer yer salınımlı ve sakin soundlardan; yer yer ise kökenlerindeki rock, post-rock tınılarından beslendiği “Yanlış Yerde”, 8 parçadan oluşuyor. Tunç’un akılda kalıcı vokal melodileri, birbirine kilitlenmiş, “groovy” bas, davul ve gitar partlarıyla beraber parçaları yürütürken, “Bir Son Buldum” ve “Sürüne Sürüne” gibi parçalardaki üflemeliler ve orkestral yaylılar, içinde kaybolabileceğiniz büyük ve etkileyici bir ses dünyasının kapılarını açıyor. Bunların yanında “Gözleri Göremiyo”daki sert gitar rifleri modern rock taraflarında gezinirken, albümün kapanış parçası “Güz Kuşları”nın synth soundları ve geri vokal düzenlemeleri albümü sakin bir notada bitiriyor. Sonuçta ortaya tını çeşitliliği güçlü bir albüm çıkıyor.

Albümden şimdiye kadar “Korkma”, “Yorgun Düştüm”, “Sürüne Sürüne” ve “Yanlış Yerde” isminde 4 tekli yayınlandı. “Korkma” ve “ Sürüne Sürüne”nin video klipleri Fatih Erdem Yonar tarafından çekildi. Bu kliplere ekibin YouTube kanalından ulaşmak mümkün.

Albümün tamamen bağımsız olarak üretilmiş ve yayınlanmış olması da dikkat çekiyor. Albümün prodüksiyon süreci, Tunç Aydoğmuş ve Cüneyt Çakal önderliğinde ekip tarafından yürütülmüş. Albüm miksleri Cüneyt Çakal, mastering’i ise Noiseist stüdyolarında  Çağan Tunalı tarafından yapıldı.

İğrenç harekete Esra Ezmeci böyle tepki gösterdi Zaha, Okan Buruk'a ayrılık talebini iletti İrfan Can Kahveci yuvadan uçuyor Meteoroloji'den 10'larca kente uyarı Yapay zeka derbinin skorunu tahmin etti Eski bakan Yılmaz evinde ölü bulundu