Tuğba Özay paylaşımıyla korkuttu!

Modellik kariyerinin ardından şarkıcılığa başlayan ve kaliteli işlere imza atan Tuğba Özay yaptığı son paylaşımla takipçilerini korkuttu..

‘İyi ki geldin’ adlı şarkısını kliplendirmek için yoğun bir şekilde çalışan Tuğba Özay, 14 Şubat’a yetiştirmek için çalıştığı klibin setinden bir paylaşımda bulundu. Saçlarının sıfır göründüğü bir makyajla objektif karşısına geçen Özay’ın bu halini görenler onun hasta olduğunu sandı.





Sonrasında bunun klip için yapılmış bir makyaj çalışması olduğunu anlayan takipçileri yaşadıkları korkuyu yorumlarında belirtmeyi unutmadı. Özay klibiyle ilgili müjdeyi; “Başkaları atarlı şarkılar söylesin, biz sevdalı şarkılar söyleriz. Harika bir şarkı , harika bir klip geliyor canlarım … 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevdiğinize İyi ki geldin diyeceksiniz” notuyla paylaştı.


Dries Mertens kariyerine Amerika'da devam edecek Dolar kuru 25 TL'ye düşecek ünlü ekonomist duyurdu Simon Kjaer, Fenerbahçe'ye geri dönme kararı aldı Çocuğu kanlar içindeyken TikTok yayını açtı Bu bitki tansiyonu 12/8'e sabitliyor! Haritayı gösterdi İstanbul'da yaşayanları uyardı