TRT yayınları kesintiye uğradı. TRT'den yapılan açıklamada Ankara Büyükşehir Belediyesi suçlandı

TRT yayınlarının kesintiye uğramasıyla ilgili kurumdan bir açıklama geldi. Açıklamada, "Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin TRT Genel Müdürlüğü önünde bir süredir yürüttüğü yol yapım çalışmaları sırasında Kurumumuzun iletişimini sağlayan fiber kablo sistemi büyük zarar görmüştür." denildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin TRT Genel Müdürlüğü önünde bir süredir yürüttüğü yol yapım çalışmaları sırasında Kurumumuzun iletişimini sağlayan fiber kablo sistemi büyük zarar görmüştür.

Çalışmaları yürüten ekiplerin dikkatsizliği sonucu yaşanan bu durum nedeniyle TV, radyo ve internet tabanlı yayınlarımızda kesintiler yaşanmaktadır. TRT yayınlarında kesintilere neden olan sorunun çözümü için Türk Telekom Kurumu yeni bir hat döşeme çalışmasına hızlıca başlamıştır. Bizim dışımızda gelişen yayın kesintileri nedeniyle izleyici, dinleyici ve takipçilerimizden özür dileriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

İsmail Kartal iki yıldızı birden kaybediyor Meğer çözümü bu kadar basitmiş Leicester City, Derrick Köhn'ün peşine düştü Seçtiğin kapıya göre nasıl bir insansın? Nisan ayı o burçlara bolluk getirecek! Geceleri terleyerek uyananlar aman dikkat