Trabzonspor'un genç ismi Ahmetcan Kaplan, Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'a transfer oldu

Hollanda ekiplerinden Ajax, Ahmetcan Kaplan transferini resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 19 yaşındaki futbolcu ile beş yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Trabzonspor'da geçen sezonki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Ahmetcan Kaplan, Ajax'ta futbol kariyerini sürdürecek. Hollanda devi transferi resmen açıklarken, bordo-mavili kulüp ise sözleşme detaylarını KAP'a bildirdi.

Bordo-mavili kulüpten KAP'a yapılan bildirimde "Trabzonspor, Ahmetcan Kaplan'ın 9.5 milyon euro ve sonraki satış karından %15 pay karşılığında Ajax'a transfer olduğunu açıkladı. 

Ajax'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ajax, Türk oyuncunun Amsterdam'a transferi konusunda Trabzonspor ile anlaşma sağladı. 19 yaşındaki defans oyuncusu, 30 Haziran 2027'ye kadar geçerli olan beş yıllık bir sözleşme imzaladı."

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?