Tosuncuk'un Uruguay'daki 10 odalı villasına 'lüks malikane' deniyor ama aslında zevksizlik örneği...

Çiftlik Bank vurgunu sonrası firar eden ve geçtiğimiz günlerde teslim olup cezaevine konan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın Uruguay'da yaşadığı 10 odalı evin fotoğrafları ortaya çıktı.

Çiftlik Bank vurgunu sonrası firar eden ve geçtiğimiz günlerde teslim olup cezaevine konulan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın Uruguay'da yaşadığı 10 odalı evin fotoğrafları ortaya çıktı. Aydın'ın villasında rulet masasının da olduğu kumar bölümü de bulunuyor.


2 yıl içinde yaklaşık 80 bin kişiden 500 milyon TL'den fazla para toplayarak kaçan Mehmet Aydın, 2018 yılında Türkiye'den Uruguay'a kaçarak bu ülkeye yerleşmişti. Tosuncuk'un bir zamanlar yaşadağı evin içi görüntülendi.

Uruguay'ın en lüks yerlerinden biri olan San Jose'deki, Santa Lucia bölgesinde bulunan ev  1.500 metrekarelik bir arsanın içerisinde yer alıyor.

Türk medyasında "10 odalı lüks malikane" dense de aslında tam bir zevksizlik örneği Tosuncuk'un villası. İşte yatak odasından bir görüntü...

Belli ki Tosuncuk, bu villayı aldıktan sonra içine hiçbir şey yapmadan oturmuş. Barın, oturma odasının eskiliğinden ve kullanılan mobilyalardan da anlaşılıyor...


"10 odalı lüks villanın" aslında çok lüks olmadığı fiyatından da belliç Tosuncuk'un el konulan Ferrari'si 270 bin dolara satılırken, el konulan bu villası 290 bin dolara satıldı.. Yani yaklaşık 2,5 milyon lira... İstanbul'da bir ev fiyatıyla aynı fiyatlarda Uruguay'daki bu 10 odalı villa.

8 milyon dolar kara para aklama nedeniyle mallarına el konulan Tosuncuk'un milletten dolandırdığı parayı eve yatırmadığı anlaşılıyor.


Bu da Tosuncuk'un verendası... 10 kişilik masası var ama onlar da dökülüyor. Evi eşyalarıyla birlikte ikinci el aldığı evde görüntülenen rulet masasının eskiliğinden belli. 

500 metrekarelik malikanede sauna, yüzme havuzu, üç yatak odası ve altı banyo bulunurken evin içerisinde rulet masası da var. Uruguay'da o bölgede bulunan gerçek lüks villalar ise 7 milyon dolardan başlıyor... Yani bu fotoğraflar aslında lüks villanın değil Tosuncuk'un zevksizliğinin örneği...


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş