TOKİ 51 ildeki arsaları açık artırma ile satacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 510 arsayı 3 ayrı oturumda açık artırma usulü ile satacak. TOKİ arsaları nerede açık artırmaya kimler katılabilecek?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 51 ilde bulunan 510 arsa açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak. 510 arsanın olduğu listede Adana'dan Erzincan'a, Muğla'dan İzmir ve İstanbul'a kadar birçok il bulunuyor. TOKİ'nin arsa satışı yapacağı açık artırma ne zaman kimler katılabiliyor? İşte detaylar.

TOKİ, 51 ilde 510 arsayı açık artırma usulü ile satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 51 ilde bulunan 510 arsa açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak. 510 arsanın olduğu listede Adana'dan Erzincan'a, Muğla'dan İzmir ve İstanbul'a kadar birçok il bulunuyor. 

510 arsanın yer aldığı listede yer alan iller, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova ve Yozgat olarak açıklandı.

İNTERNETTEN DE TEKLİF VERİLECEK

TOKİ tarafından yapılacak açık artırmanın tarihleri ise 21, 22 ve 23 Aralık olarak açıklandı. Bu tarihlerde saat 10:30'da başlayacak açık artırmalar üç ayrı oturumda gerçekleşecek. Satışlar Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ve İzmir'in Balçova ilçesinde yer alan Termal Otel Kardelen Salonu'nda yapılacak. 'www.emlakmuzayede.com.tr ' internet adresi üzerinden de teklif verilecek.

Satışı yapılacak arsaların KDV'den muaf tutulacağı öğrenilirken, vatandaşların arsalara yüzde 25 peşinat ile 48 ay vade de sahip olacağı öğrenildi.

Miha Zajc kredisini tamamen tüketti Dünya ısınıyor, ons altın ise rekora koşuyor: 2400 İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapalı Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar Erden Timur, Zan Vipotnik için devrede '60 günde 20 kilo verdi' denince çok sinirlendi