TIMS&B'den dev bir proje daha: Maraşlı

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, ‘Maraşlı’ ile dizi sektörüne damga vuracak yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Televizyon sektörünün amiral gemilerinden TIMS&B’nin yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, uzun süredir üzerinde çalıştıkları yeni dizileri ‘Maraşlı’ ile dizi sektörüne damga vuracak yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.



'Bir fedai hikayesi' olarak tanımlanan ve hazırlık süreci büyük gizlilik içinde aylardır devam eden ‘Maraşlı’nın yeni sezonun adından en çok söz ettirecek dizisi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Dizinin senaryosunu Ethem Özışık yazıyor.



TIMS&B ekipleri uzun süredir dizinin senaryosu ve prodüksiyonu üzerinde çalışıyor. Yapımcılar, dev projenin başrolünde de Türkiye’nin en ünlü oyuncularından biriyle çalışılacağını belirtiyorlar.



TIMS&B'den dev bir proje daha: Maraşlı


Al Hilal'den, Victor Osimhen'e servet 93 kilo vermişti: Pelin Öztekin sezonu açtı! İstanbul için 7 büyüklüğünde deprem uyarısı Narin Güran kararı sonrası aileden ilk açıklama Gizli kamera skandalında mide bulandıran itiraf Türkiye’nin en değerli markaları açıklandı