Teşkilat 22. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 22. Bölüm tek parça izle TRT 1

TRT 1 ekranlarının her bölümü merakla beklenen dizisi Teşkilat, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi, her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. 22. Bölümü ile ekranlara gelen Teşkilat'ın son bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 22. bölüm izleme linkini haberimize ekledik. İşte Teşkilat 22. Bölüm TRT izleme linki!

Başrollerinde başarılı ve sevilen oyuncular Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul’un yer aldığı Teşkilat dizisi, 22. Bölümü ile ekranlara geldi. Teşkilat 22. Bölümde; Yıldırım, İsrail’de yaşananların intikamını almak için harekete geçiyor. Yağmur’un kaçırılmasının ardından ekip birbirine kenetleniyor ve hep beraber Yağmur’u aramak için çalışıyor. Yağmur’u kaçıranların yaptığı teklif ise karargahta büyük bir yankı uyandırıyor. Peki, Teşkilat 22. Bölümde ne oldu? İşte Teşkilat 22. Bölüm izleme linki!
 
TEŞKİLAT 21. BÖLÜMDE NE OLDU?

Serdar ve Zehra’nın ele geçirdiği Ariel, gemiden çalınan gizli verilerin yerini söylemesi karşılığında canının bağışlanması için yalvarır. Hakkı ve Hulki, yanlarındaki Yusuf’la birlikte alarm durumuna geçmiş hapishaneden çıkış yolu aramaktadırlar. Hapishaneden kaçmayı başarırlar ancak İsrail’in en çok aranan isimleri haline gelirler. Krizlerle dolu büyük bir kaçış operasyonu onları beklemektedir.

Çetin ve Pınar’ın yıllar sonra gerçekleşen karşılaşmalarının ardından Pınar’ın kafası oldukça karışır. Pınar yaşadığı gelgitlere rağmen her ne pahasına olursa olsun Yağmur’u korumak zorundadır.

Serdar ve Zehra, Ariel’in verileri sakladığı yere giderken peşlerine yabancı istihbarat takılır. İsrail’deki Türk büyükelçiliğine yanlarındaki Ariel’le birlikte girmek zorunda kalan Serdar ve Zehra, uluslararası çapta büyük bir diplomatik kriz riskinin ortasında kalırlar.
 
TEŞKİLAT 22. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Ariel’in alınmasıyla zor duruma düşen ve Şirket’le ilişkileri bozulan Yıldırım, İsrail’de yaşananların intikamını almak için harekete geçer. Ekip Ceren’in para dolu bir çanta bıraktığı adam üzerinden kurgulanan planın ne olduğunu çözmeye çalışırken, bu gizemli adamın aslında Yağmur’un peşinde olduğu ortaya çıkar.

Yağmur’un kaçırılmasının ardından ekip kenetlenir ve dört koldan çalışmalara başlar. Ancak hiç beklemedikleri olaylar ekibi zor durumda bırakacaktır.

Pınar, Yağmur’un kaçırılmasıyla ilgili bir ipucu bulmak ümidiyle Çetin’e gittiğinde öğrendiği gerçek daha büyük bir tehdidi açığa çıkarır. Yağmur’u kaçıranların yaptığı teklif karargahta büyük bir yankı uyandırır.

Teşkilat 22. Bölüm FULL İZLE

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?